malmö

Hallåååu,
Just nu håller jag på att packa till malmö imorgon, för er som inte vet så åker jag ner till malmö på en tävling :) Bussen avgår 6.30 från gullmarsplan imorgonbitti så ska försöka lägga mig relativt tidigt ikväll :)
Om två veckor är det PÅSKLOV och jag åker till LONDON !! :) yeaaah.
Nu måste jag fortsätta att packa,
ciaooo, puss
london bridge

snurresprätt

vad ska man säga?
Det finns inga ord som beskriver detta..

balkong, solsken och music

hejsan :)
Right nu sitter jag och ellen ute å min balkong och lyssnar på musik och äter våfflor!! LOVE IT <3 <3 <3

Søndag

hey,
just nu sitter jag och tittar på How i met your mother och äter mjölchokladmousse :) GOTT!
Imorse åkte jag in till stan för att köpa en dragkedja till mitt sjöldarbete och jag har kommit på att jag kommer behöve sprätta upp ganska mycket för att det ska funka och att den ska passa... Men men, bättre det än att jag inte kan ha den :) Nu ska jag fortsätta äta och titta på tv :)
pusshejj

earth hour

Jag kom precis på att det är Earth hour inträffar idag så klockan 20.30, ni ska väl delta? Jag tänkte det iallafall (tror jag :P)

våfflor

tjabba,
igår var det våffeldagen men jag åt inga våfflor....!! SÅ det är därför jag just nu håller jag på att göra våffelsmet och snart ska det gräddas :) . Jag har aldrig gjort egna våfflor förut så får se hur resultatet blir, :)

sjuan

heeyy,
jag tittade på gamla bilder på min dator och jag hittade den här, såhär såg våra mentorstider ut när vi gick i 7an :)
minns ni?

Wednesday

Hooola,
Idag har väl varit som vilken annan dag, lektioner, fler lektioner, lunch, lite fler lektioner :) Men idag på idrotten hade "vi" beeptest, jag var inte med eftersom jag har ont i knät... Bäst i våran klass var Jocke, congatz. Till lunch idag var det "tacos".. Det var konstigt kött med lite smak av tacokrydda, chips, bröd, grönsaker och cream fresh. Dt var väl OK, men imorgon blir det panpizza (vi har önskevecka :P) Imorgon är det aulaskoj :P men det betättar jag mer om imorgon, lycka till killar imorn! :) Nu ska jag forsätta att fösöka förstå vad som står i min spanskabok... Prov på fredag PUNKT,
puss på nosen
(måste tydligen pappa pannkakorna i köket en stund först, mamma ska bara kolla en grej)

choklad m. grädde

tjabba, just nu sitter jag i sängen och tittar på greek och dricker varmchoklad med grädde, mums!! :D Min skoldag var faktiskt bra om bar bortser från vissa händelser. Så mycket som jag skrattade vid ett tillfälle i skolan idag har jag inte gjort på läänge :) Det var så himlakul, vet inte om jag bör berätta, kolla in Saras blogg om hon har skrivit något :)
pusshej

fun in the snow


dirty dancing

hejsan,
sitter på landet just nu har precis tittar på 'dirty dancing', en underbar film. I eftermiddags var jag och Carolina ute på tomten och tog lite kort i snön :)
har fler roliga bilder, kommer kanske senare :D

slut

hejsan, nu har jag tittat klart på den senaste säsongen av greek.. måste kolla om från början eftersom jag missat jättemånga avsnitt i mitten. ;) Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Jag ska väl plugga lite och kanske prata lite på skype m. kompisar :) Idag var vi och tittade på en vodou utställning. Det var intressant men lite annorlunda ;P
Nu ska jag göra något :P
byye

greek

tjabba, just nu sitter jag och nördar Greek (superkul!).
Idag var jag på ikea, första gången på eevvigheter. Det var kul att vara där och äntligen så har jag en snygg väckarklocka och nya whiteboard pennor :P Nu ska jag fortsätta att kolla på greek.
puss

torsdag

tjabba,
idag har det varit en skön dag i skolan, inga jobbiga lektioner mest bara sitta och lyssna. Idag hade vi även ämnen som slöjd och hkk, jag är snart klart med mitt plagg på slöjden!!! :D tjoho, hihi. Får se vad jag ska göra när jag är klar men min korsett. Eftersom jag skrev hkk ovan så tänkte jag berätta lite om det också. Idag på hkkn så bakade vi muffins, fast vi hade bikarbonat i halva smeten och vanligt bakpulver i den andra. Jag föredrar bakpulver ;P F.Y.I. så gillar jag inte min hemkunskapslärare... pia.. suck.

Imorgon är jag ledig!!! yeah. Det blir en fredag fylld med god mat, bra filmer, mkt annat gott och min vän ELLEN :D
jag och ellen hemma hos mig

silver

hej, inatt kom jag hem ifrån Helsingborg. Det var jättekul att vara där, vädret var helt underbart!!! Vill också ha vår här... I lördags när vi kom till tävlinglokalen på morgonen så fanns inte jag med på tävlinglistorna, jag hade tydligen redan vinnut min match på walkover ... :/ Men jag fick flytta upp en viktklass, jag vann min första match men förlorade finalen. Båda tjejerna var svartbältare och troligen tävlat ett tag så jag är nöjd :) Nu ska jag vila, men jag måste även städa mitt rum för imorgon drar jag till pappa.

daim

Hey, idag efter jag var hos frissan gick jag hem till sara, vi tittade på pretty little liars och bakade kolakakor och havreflarn :P När jag kom hem för någon timme sedan så började jag plocka fram lite saker inför morgondagen. När jag skulle gå in i köket för att äta såg jag en påse det daim från mamma på bordet och det var till min resa imorgon :P Nu måste jag forsätta packa :D får se om jag hinner skriva imorgon innan jag åker, om inte pussokram och ha en bra fredag och lördag :)
en bild på mig :)

short

hejsan, kom nyss hem från frisören. Just nu väntar jag på att sara ska vakna, men så länge tänkte jag äta lite cheesecake.
kort hår

godmorgon

buu, det är är det tidigaste jag varit uppe på heeela lovet :P Det är bara för jag ska till frissan och så var jag tvungen att tvätta lite saker inför morgondagen!! Det är nämligen så att jag ska äka ner till Helsingborg på tävling, can't wait! Fast just nu låter inte 7h i en buss så frästande men jag ska nog kunna göra det kul.
Om lite mer än en timme ska jag åka till karlaplan för att klippa mig, sedan ska jag träffa sarren. Får se vad vi hittar på :)
byyyyyye
en halv ellen, sara och jag på stan för ett tag sedan

Grattis Johanna

Tänkte bara skriva grattis till johanna och hoppas att hon har haft en super dag även fast hennes knä inte mår bra :P puss och kram <3
jag och johanna på båten på väg till utö :)

brillor

Tänkte bara showa mina nya brillor :) Det var svårt att ta en utan att få med datorn :P haha (Y) Efter jag och mamma hade köpt glasögonen så gick vi och handlade och jag såg en 750g stor nutella burk, gissa om jag blev sugen?!!!! :P

Nacka forum

HIIII, snart ska jag trampa iväg mot tunnelbanan för att åka till nacka forum och kolla och kanske köpa ett par glasögon :) På Fredag blir det 7h bilresa ner till Helsingborg, vill gärna ha brillorna tills dess :)
byyye

RSS 2.0