bye and hello

Nu har jag bytt blogg :) http://isabellayng.wordpress.com/

ny blogg!

jag har tröttnat såå mycket på blogg.se, det är problem hela tidenså snart kommer mina nya blogg vara igång. Det blir troligen via wordpress.com :) (om du vill se skorna och klänningen så kolla inmin facebook!)

vitabergsparken

Hej, kom precis hem från en supermysig! dag med johanna i stan, vi hade picknick i vitabergsparken och åt massor med gott (jordgubbar, marabou apelsin, Marbou cookies and cream och Fanta lemon, mums!) Igår var jag i stan tillsammans med sara och jag köpte skor till balen/skolavslutnigen så nu är min bal-outfit klar! yeey. Nu ska jag bara hitta en klänning till min sista skolavslutning i grundskolan, lite sorgligt :( men det ska bli jättekul att börja gymnasiumet! :) Ni får titta in på johannas blogg senare idag och se om bilderna från idag har kommit upp (www.jpics.blogg.se). Är det bara jag som inte kan länka eller byta "stil" på texten längre!!! Nu ska jag steke bacon till middagen, lägger upp bild på skorna senare ikväll. PUSS!

Medley

Sitter i soffan och dricker ye och äter knäckemackor, kom nyss hem från medley(simmade bara 35 längder den här gången). Imorgon har jag np i matte, b1 & b2 :) nu ska jag äta upp min macka och ta det lugnt resten av kvällen :) Puuuuss

starbucks

tjabba tjena hallå,
kom nyss hem från träningen, det fick väldigt bra faktiskt :P När vi stretchade så kände jag mig vig :P hehe. Just nu sitter jag och dricker vanligte i en starbuckskopp från LONDON :P sorry att inte bilder komiit upp ännu men måste fixa en sak med mitt minneskort :( men bättre sent än aldrig, riiight? (man kan ju iaf låtsas :P) Imorgon är det operation dagsverke så jag ska möta ellen i stan men vet inte när så borde nog messa henna nu.
PUUUUSSSS

monday

tjuuhu,
I helgen var det valborg och jag hade det såå hilma kul, jag skrattade så att det var påväg att hända en olycka :P men det gjorde det inte :) Jag tillbringade kvällen tsm med Sofia, min halv-syrra och några av hennes kill-kompisar och några av deras kill-kompisar :) Kom nyss hem från skolan, påväg hem bad pappa mig hämta en sak på klubben, i utbyte så fick ja en glass (sms sak) men jag hade tur och det råkade komma två så nu har jag en glass kvar!! tjoho. Just nu sitter jag och chattar lite med Hulken(haha) om dagsvere imorgon och lunchen, ngn som vet ngt om det?!
puzzili

RSS 2.0